Bemutatkozás

botis
Vajai Katalin Mária vagyok, 1963-ban születtem a Vízöntő jegyében.

Több, mint 7 évig dolgoztam kineziológusként, mely sokat segített abban, hogy valóban elkezdjem megismerni önmagam. Akkor még azt hittem, hogy óriási dolgokat csinálok, rengeteget adok ezzel a módszerrel, de azóta rájöttem, hogy ez még az alapozáshoz is nagyon kevés. Amit azóta nagyon megtanultam, hogy mindaz, amit az elmével produkálunk mi emberek, az sajnos igen erőteljesen zsákutcába vezet. Ezért olyan módszereket kerestem, illetve hozott elém az élet, amivel energetikailag dolgozom az elme (EGÓ) teljes kizárásával, és a szívünkkel az érzéseinkkel haladunk előre, és ezek hozzák az információt is. Még most is “csak” tanuló vagyok ezen az úton, és szinte nap, mint nap jönnek újabb belső tapasztalások, egyre több Fény az életembe, és csodálkozom azon, hogyan is élhettem eddig nélküle.

Vállalt feladatom a feltételek nélküli szeretet energiájának közvetítése, az emberek segítése, amivel egymás rezgését emeljük.

Ezt most leginkább a test közvetlen energetikai átdolgozásával teszem, /metamorf masszázs/ hihetetlenül pozitív megtapasztalásokkal, és eredményekkel.

Lassan 25 éve életem része a spiritualitás különböző módokon való gyakorlása, elsőként  nagy szerepe volt a REIKI energiának, aztán ebből hála a Szellemmemnek “kinőttem”, majd a Tradícionális asztológia következett, ezek egy lépcsőfokot jelentettek, és hamar rájöttem arra, hogy ennél sokkal többről van szó, amit az akkori tanítóim, vagy akár én magam is – akkor még – azt gondoltam, hogy a MINDEN. Időközben rájöttem, hogy ennél sokkal többek vagyunk, mint ahogyan ezzel a két irányzattal gondoltam, hittem volna, és tanultam tovább. 2004-ben kineziológiát, közben asztrozófiát, és ahogyan haladtam éreztem, hogy ennél mégtöbb van, amit még nem ismerek, és mi emberek is ennél sokkal többek vagyunk.

Mindannyian haladunk “hazafelé” a szeretetet keressük, próbáljuk egyre boldogabbá tenni életünket, de ez csak akkor lesz sikeres, ha önmagunkon belül kezdjük el  a munkát.  Megtapasztaltam, hogy semmit sem kívülről kell várnom, hanem én magam vagyok képes bármit is létrehozni, megteremteni az életemben. Ehhez tudlak hozzásegíteni, hogy Te is megtudd ezt tenni, hisz minden csak rajtunk múlik.

Akár egyéni, akár csoportos proramomon veszel részt biztos lehetsz abban, hogy olyan tapasztalásokkal távozol önmagadban, amivel napról-napra szebb, boldogabb, teljesebb  életet teremtesz magadban, és a környezetedben egyaránt.

Várlak szeretettel a programjaimon.